Om Åsane Bilskadesenter AS

Åsane Bilskadesenter ble startet i 2002. Vi er en mesterbedrift innen karosseriarbeid og lakkering, og daglig leder Arne Landa har over 30 års erfaring fra bransjen. I 2019 ble vi en del av DK Bilskadesenter, som er en av Norges største bilskadesenter, og håndterer rundt 10 000 lakk- og bilskader i året fordelt på fem anlegg i Drammensområdet og tre i Bergen.

DK Bilskadesenter var først ute med skadehåndtering av Tesla i Norge. Teslas bilprogram er basert på moderne materialer som karbon og aluminium, kombinert med høyteknologisk infrastruktur. Som en del av DK Bilskadesenter har våre ansatte de kurs og sertifiseringer de trenger for å kunne levere det beste resultatet.

Verkstedet har det mest moderne utstyret innen karosserioppretting og lakkering som finnes på markedet. Vi er miljøbevisste og legger vekt på å bruke miljøvennlige produkter innen lakk og kjemi. Vi har gode HMS-rutiner innenfor arbeidsmiljø, avfallshåndtering og kvalitetssystemer. Vår viktigste målsetning er å holde et faglig høyt nivå. Opplæring og videreutdanning for våre ansatte er høyt prioritert hos oss.